Waarom werken bij Yontec?

Er zijn tal van redenen waarom gedreven technici graag bij Yontec komen werken. Daar wij een aangename werkomgeving creëren, hebben wij quasi geen verloop bij onze medewerkers.

Wat wij onze medewerkers bieden:

Eigen voertuig

Onze technici krijgen een eigen voertuig toegewezen. Deze voertuigen zijn comfortabel uitgerust (oa. Airco, MP3 speler, vaste scheidingswand...) en worden perfect onderhouden. Ook een tankkaart voor professioneel gebruik en winterbanden voor de gure dagen zijn standaard.

Werkkledij

Daar wij fier willen zijn om voor Yontec te werken, voorzien wij onze technici ook allen van verzorgde werkkledij, aangepast aan het soort werk dat tijdens onze projecten dient uitgevoerd te worden (T-shirts, truien, broeken, winterjassen...). Deze kledij wordt op regelmatige tijdstippen vervangen, teneinde de kwaliteitsindruk te bevestigen.

P.B.M.

Technische werkzaamheden gaan gepaard met een doordacht veiligheidsbeleid. Wij voorzien al onze medewerkers van gedegen Persoonlijke Beschermings Midddelen, aangepast aan de aard van de technische interventies in onze projecten. Helm, veilgheidsschoenen, veiligheidsbril, handschoenen behoren tot de minimumuitrusting.

Gereedschappen

Wij werken met electrische en handgereedschappen van uitstekende kwaliteit. Hiervoor hebben we een partnership afgesloten met Würth als vertrouwde leverancier.

Opleiding

Wij voorzien onze medewerkers op regelmatige basis van een gedegen opleiding. Deze kan zowel intern als extern gebeuren en wordt vaak gepland in functie van de vaardigheidsvereisten in onze klantenprojecten. Dit kan gaan van hef- of reachtruckopleidingen, VCA opleidingen, BA4 en BA5 voor electrische installaties tot sociale vaardigheidstrainingen.

Collegiale sfeer!

Wij beschouwen onze medewerkers eerder als vrienden of familie dan als werknemer. Hiervoor organiseren we verschillende teamevents per jaar in plaats van een gewoon personeelsfeest. Regelmatig een drink, een bowlingavondje, deelnemen aan de Chambers Trophy, uitje met de familie... kom het zelf ervaren!

Openstaande vacatures

Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële mecaniekers, electriekers, electromecaniekers en storingstechniekers.

Alle openstaande vacatures

Spontaan solliciteren

Ben je een gemotiveerd persoon die graag voor Yontec wil werken? Stuur vandaag nog jouw spontane sollicitatie in!

Solliciteer nu