5 redenen om Yontec’er te worden

Het strafste technische bedrijf van België waar je als technieker steeds centraal staat? Dat zijn wij. Hoe we dat doen lees je hieronder ⬇️

📍 Een job dichtbij huis

Je werkt in de regio van je woonplaats. Ons klantenbestand zit verspreid over Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant dus we vinden vast wel een plekje wat op een aangename afstand is. Op deze manier ben je snel op het werk maar ook snel terug thuis.

➕ Loon met een plus

Naast een correcte verloning voorzien we jou van:

  • Auto & tankkaart, ook voor privégebruik
  • Maaltijdcheques & Ecocheques
  • Hospitalisatieverzekering
  • Een eigen Yontec tablet
  • Een abonnement voor telefonie & data
  • Professioneel werkmateriaal
  • Aangepaste veiligheidskledij

🎓 Levenslang leren via het Y-lab

Never stop learning, because life never stops teaching. Onze techniekers zijn stuk voor stuk goed in hun job. Dankzij de verschillende opleidingen van het Yontec-Lab kan je levenslang leren.Heb je nog geen VCA, BA4, BA5 of hoogtewerker & heftruckattest? Ook dat behaal je heel eenvoudig via het Y-Lab.

💙 De Yontec-familie

Onze missie is leven en werken in een veilige en gelukkige Yontec omgeving met fiere mensen die mekaar waarderen en uitdagen om dit in beweging te houden. Jij staat daarom steeds op nummer 1. Werken bij Yontec is thuiskomen bij familie.

Als Yontec’er ben je welkom op ons petanquetoernooi, de regionale Yontec-cafés en andere straffe events. Bovendien ontmoeten we de rest van jouw gezin graag tijdens onze jaarlijkse familiebrunch.

Heb je zin in een babbel of wil je gewoon éne drinken, dan ben je steeds welkom in ons Yontec-café op onze thuisbasis in Hasselt. De frigo is er steeds gevuld en houd je vooral niet om gebruik te maken van onze pool- en kickertafel, ook de pijltjes om te darten liggen voor je klaar.

🛠️ Afwisseling & uitdaging

Ben je iemand die graag wisselende opdrachten heeft, dan ben je bij Yontec aan het juiste adres. Onze klanten zitten in verschillende sectoren waardoor opdrachten steeds verschillen en jij steeds bijleert. Yontec bestaat uit straffe doeners die geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

Wil je nog meer? Solliciteer dan voor ons Care + team. Een gespecialiseerde tak binnen yontec waar we 24/7 voor de klant klaar staan en op interventiebasis te werk gaan.
Uitdaging maar ook voldoening verzekerd!

CV Uploaden