Yontec gaat digitaal

STRAF! Dat is het enige woord waar we de voorbije 3 dagen mee kunnen beschrijven. Meer dan 100 Yontec’ers werden bij Limtec+ ontvangen voor een opleiding over digitalisatie en communicatie. Yontec gaat digitaal, dat is de boodschap.

Tijdens de opleiding blikte Davy even terug naar vroeger, het prille begin van Yontec. Uurbonnen werden toen nog gewoon doorgefaxt en wanneer Davy het typerende geluid van de fax hoorde wist hij dat de uren binnen waren. Door de jaren heen groeide Yontec sterk en gingen we ook meer de digitale kant op, zo kunnen uurbonnen op dit moment per mail verstuurd worden of afgegeven worden bij een gezellig bezoekje aan Yontec.

Nu op het einde van 2019 staan we aan het begin van een heel nieuw tijdperk, vanaf 2 januari 2020 gaan we digitaal. De uurbonnen worden vervangen door een digitaal aan- en afwezigheidssysteem en de medewerkers worden van een nieuw werkinstrument voorzien: een tablet. Deze tablet is voorzien van enkele belangrijke professionele apps en natuurlijk het nieuwe registratiesysteem. Ook op vlak van communicatie gaan we een hele stap vooruit, we halen de wirwar aan communicatielijnen uit elkaar en voorzien een platform waar we op een echte Yontec manier kunnen communiceren!

We willen graag iedereen bedanken voor het vlotte verloop van de opleiding met speciale dank aan ons Yontec-testteam en het projectteam van dit straffe project.

Normale dingen abnormaal goed doen, daar gaat Yontec voor.

CV Uploaden