Over Yontec

Yontec is een toonaangevend bedrijf voor industrieel onderhoud in verschillende sectoren. 150 Yontec’ers geven dagelijks alles van zichzelf om de technische installaties van onze klanten in heel Vlaanderen soepel te laten draaien. Daar zijn we trots op. Wij garanderen uitstekende service, waar en wanneer je maar wilt. Met onze ongeëvenaarde 24/7 beschikbaarheid staan we altijd paraat om te helpen, zonder compromis.

Onze gespecialiseerde sectoren

Wie is Yontec?

Yontec door de jaren heen

2005

Oprichting Jontech: Davy richtte Jontech bvba op vanuit vragen uit zijn kennissenkring om hen in extern industrieel onderhoud te voorzien.

2005

2012

Oprichting Yontec NV

2012

2016

HR-award Voka Limburg: Yontec wint de HR-award van Voka Limburg.

2016

2017

Dankzij de dagelijkse inzet van alle technici, administratieve medewerkers, regiomanagers en managers is Yontec verkozen tot winnaar KMO Laureaat 2016-2017 voor de provincie Limburg.

2017

2019

Yontec wordt bekroond door Trends Gazellen tot dé winnaar als snelst groeiende middelgroot bedrijf in Limburg en het tweede snelst groeiende bedrijf in Vlaanderen, wat wijst op groei in toegevoegde waarde, personeel en cashflow.

2019

2022

Viering 10 jaar Yontec.

2022

2023

Nieuwe ambities brengen mede-investeerder Indufin aan boord.

2023

2024

Yontec behaalt het VCA-P certificaat.

2024

Onze diensten

Industrieel technisch onderhoud

Yontec vaardigt zijn techniekers af binnen alle mogelijke industriële takken.

Maintenance management support

Yontec staat voor je klaar om je te helpen bij het opzetten, beheren en uitvoeren van jouw krachtig industrieel onderhoudsplan, zodat jouw bedrijf altijd op zijn best kan presteren.

24/7 stand-by services

Wij bieden de snelste hulp op de markt met onze brede dekking, training, top-onderhoudssoftware en 24/7 klantenservice.

Technische representatie van buitenlandse bedrijven

Yontec baseert zijn efficiënte en effectieve after-sales en ondersteuning op drie pijlers: preventie, snelheid en flexibiliteit.

VCA-P certificaat

Yontec heeft het hoogste veiligheidscertificaat, het VCA-certificaat voor de petrochemische sector. Dit bevestigt onze toewijding aan veiligheid voor zowel klanten als medewerkers. Onze medewerkers zijn constant bezig met veiligheid dankzij ons Y-lab veiligheidsbewustzijnsprogramma. Het certificaat biedt extra garantie voor klanten en erkent onze competentie en betrouwbaarheid op het gebied van veiligheid.

Bij Yontec staat veiligheid altijd voorop, terwijl we hoogwaardige diensten blijven leveren.

Onze vacatures

Join the Yontec tribe

CV Uploaden