Werken bij Yontec

Bij Yontec vormen onze 150 Yontec’ers al 17 jaar het industriële hart van ons bedrijf. Dagelijks streven zij naar soepel draaiende productie-installaties voor onze klanten, als toegewijde dienstverleners in industrieel onderhoud.  Werken bij Yontec betekent deel uitmaken van een hechte familie met een cultuur van toewijding, professionaliteit en respect.

Waarom werken bij Yontec?

Jens, 26 jaar, technieker bij Yontec.

Jens heeft een duidelijke doelstelling: hij wil bij de start van zijn carrière zoveel mogelijk werkervaring opdoen. Hij vermijdt graag een vast werkpatroon en streeft ernaar om bij verschillende bedrijven ervaring op te doen. Elke werkplek en sector, zoals voeding en farmacie, bieden nieuwe technieken en methoden om te ontdekken. Dankzij contact met andere technici, jaarlijkse evaluatiegesprekken en uitstekende ondersteuning heeft Jens zijn ideale pakket gevonden bij Yontec.

Uitdagende en gevarieerde opdrachten

Bovengemiddeld loonpakket

Werken in eigen regio

Camionette & tankkaart, ook voor privégebruik

Safety first!
Yontec is VCA-P gecertificeerd

Extralegale voordelen

No-nonsense, mensgerichte aanpak

Uitgebreid opleidingsaanbod via ons Y-lab

Waarom Davy graag bij Yontec werkt?

Davy, 46 jaar en technieker bij Yontec.

Als papa van 6 kinderen heeft hij een drukke agenda. Als technieker geniet hij bij Yontec van de familiale sfeer. De techniekers hangen heel erg samen en zien elkaar op after work events. Dankzij het goede contact met de CEO wordt hij steeds geholpen met zijn problemen of issues.

Nog niet overtuigd?
De Yontec'ers tonen je de VIBE!

Dit is de Yontec-vibe!

Hoe kunnen we de unieke Yontec-vibe beter overbrengen dan in een lied? Stel je een onvergetelijk feest voor waar collega’s spontaan vrienden worden, waar zelfs familieleden worden uitgenodigd om samen in het verhaal te dansen, en waar vertrouwen en vriendschap in de lucht hangen. De song roept een gevoel van verbondenheid, ondersteuning en pure vreugde op binnen de Yontec-familie. De song toont de hartverwarmende vibe van het bedrijf perfect.

Onze vacatures

Join the Yontec tribe

CV Uploaden