Yontec’er Guy: “Niet twijfelen, gewoon doen!”

Na de sluiting van Ford ging Guy op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zo kwam hij 9 jaar geleden bij Yontec terecht. Vandaag maakt hij als storingstechnieker deel uit van de Yontec-familie.

Wat overtuigde jou om bij Yontec aan de slag te gaan?

Guy: Mijn carrière is gestart op Ford. En met de sluiting daarvan, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Toen kwamen Davy en ik elkaar tegen en hebben we een zeer aangenaam, warm en geruststellend gesprek gehad. Ik kreeg toen meteen het gevoel dat ik nog iets waard was en iets kon betekenen. En zo geschiedde het.

Kan je zo de bedrijfssfeer ook omschrijven, aangenaam en warm?

Guy: Jazeker. De omgang met collega’s is fantastisch. We werken niet samen met veel collega’s, maar wanneer we dan toch ‘ns samen zijn op een barbecue of tijdens een Yontec-Café, dan zit de sfeer altijd goed. Er worden dan ook altijd ervaringen en anekdotes gedeeld. En zeker niet alleen over het werk!

En hoe zit het contact met het management?

Guy: Fantastisch. Ik heb Davy eigenlijk nooit aangezien als mijn baas. Dat is meer een vriend. We kunnen op professioneel vlak goed met elkaar praten en overleggen. Maar ook in familiale sfeer. Hij staat altijd klaar voor ne koffie en ne babbel.

Je sprak over een barbecue en Yontec-café, zijn er nog zo’n initiatieven?

Guy: Er zijn veel leuke momenten. We doen regelmatig een Yontec-café maar ook sportwedstrijden, we gaan bowlen of we hebben de grote familiebrunch. En da’s altijd 100% in orde! Die band tussen de collega’s en bazen, dat is echt ongezien. Fenomenaal.

Waarom zou je iemand anders aanraden om bij Yontec te werken?

Tussen de machines of achter het bureau, wij kunnen altijd nieuwe mensen met de Yontec-vibe gebruiken. Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures of wens je ons spontaan te overtuigen? Breng dan een bezoekje aan onze vacaturepagina!

Komen daar nog extraatjes bij?

Guy: Ja, alles wat je maar kan bedenken! De auto mag onbeperkt privé gebruikt worden, zolang we hem goed onderhouden. Dat is al een heel groot voordeel. Daarnaast krijgen we ook eco- en maaltijdcheques, DKV verzekering en als 50-plusser krijg je een extra dag verlof. Niet slecht hé?

En als je het bedrijf in drie woorden moet omschrijven?

Guy: Fantastisch, fantastisch, fantastisch!

Da’s duidelijk! Wil je zelf nog iets toevoegen?

Doen! Het is hier heel aangenaam werken. Ga gewoon eens praten met Yontec, zo simpel is het.

CV Uploaden